четвъртък, 20 февруари 2020 г.

Как да пазаруваме мебели на разумна цена?


Търсенето на подходящо обзавеждане и мебели не може да бъде прибързано, трябва внимателно да определите бюджет за нови мебели и качеството което сте склонни за заплатите, преди да отворите портфейла си.
Мебелите и обзавеждането трябва да се вписват елегантно в цялостния интериор на дома. На пазара вече се предлагат много модели модулни мебели и стилове готово обзавеждане на различни цени, но мога да ви кажа, че парите и стилът могат да бъдат и често са взаимно изключващи се. Въпросът е на всяка цена е да знаем как да правим добър избор на мебели и да търсим обзавеждане което практично ще отговаря на нашите нужди.
Интересното е, че парите често могат да бъдат толкова пречка, колкото помощ. Представете си, че имате безкраен бюджет и можете да се лутате из магазините и просто купувате неща, които харесвате. Капанът тук, и аз го виждах много пъти, е, че без граници, вие се озовавате с къща, пълна с индивидуално прекрасни неща - но нищо не допълва нищо друго, мебелите и обзавеждането са в пълна противоположност с интериора и много пъти се оказват нефункционални.
Ключът към красивата стая или дом е това да знаете какви точно мебели да купите, защо да я купите например готово обзавеждане, а не модулни мебели, къде да намерите без много обикаляне мебели за всяка стая от дома, колко да платите и каква роля ще има обзавеждането в общата интериорна схема, дали искате модерни мебели за съвременен интериор на дома или мебели с нестандартна визия, които да са отличаващия се с екстравагантност в интериора елемент.

Помислете за вашето местоположение и разберете дома си и неговите ограничения, след което напишете списък с всички мебели, които са ви необходими за изграждането на вашата стая или дом.
Снимка от Детско обзавеждане Сити 5012 с размери.



Колко голяма е вашата стая? Това включва врати, прозорци, стени, височини на тавана, пространство на пода и всичко останало, което ще определи размерите на обзавеждането на стаята. Мащабният етажен план, който отбелязва всички размери, е единственият начин да разберете колко място трябва да заемат мебелите, колко големи трябва да бъдат и колко свободно пространство за движение ви е нужно да се разходите из една стая, както е да можете да минавате през нея. Ако си направите една такава схема с обзавеждане на дневна например и нанесете размерите на диваните и страничните маси и остане място за пешеходни пътеки и пространство значи сте на прав път.
Снимки от Ъглово обзавеждане за кухня Фигатела с размери и цена- 2162.00 лв.

Обзавеждане за кухня Фитатела е ефективно решение да имате удобна и практична ъглова кухня от ПДЧ 18 мм. подходяща и за монтиране в по-малки помещения.
 


Как най-добре ще функционират мебелите в стаята? Разбиване на размера и броя на мебелите и обзавеждането (един диван или две, фотьойли, холна гарнитура с табуретка), както и мащаба на мебелите (холна секция, ТВ шкаф, бюро, холна маса). Тогава ще имате груба карта, за да започнете своето пазаруване на мебели и обзавеждане. Проверете също отворите, входовете, стълбището и асансьорите, така че мебелите, които купувате, да могат без проблемно и бързо да влязат в дома ви.
Снимка от Холна секция Сити 6010 с размер



Да приемем, че вече знаете какви мебели искате и техния размер. Може да разгледате в нашия сайт за български мебели обзавеждане за всяка стая от дома с размери и характеристики.
Време за пазаруване? Преди да се замислите за харченето на каквито и да е пари, разгледайте списания и уебсайтове за мебели, разгледайте магазини, проверете продавачите и съберете брошури.
Ще започнете да виждате вносни мебели, и мебели от Азия и Европа със сходни дизайни и цени. Но ние ви предлагаме качествени български мебели с цени от производител и независимо дали ще обзавеждате цялостно дома или отделна стая може да поръчате всички необходими мебели от едно място и те да от различни български производители и с различно предназначение.
Сега можете да отидете да пазарувате. Купете това обзавеждане и тези модулни мебели, които можете да си позволите. Когато всички парчета най-накрая са на мястото си, ще имате обмислен, отличен резултат, обзавеждане което отговаря на вашето индивидуално виждане за интериор, начина ви на живот и вашия дом.

Няма коментари:

Публикуване на коментар